Kilimbg.com - за тези, които обичат своя дом!

"Kilimbg.com  направи пълна промяна на дома ни, като го превърна в красиво и уютно място"


Топлият и уютен дом може да бъде убежище от забързания и шумен свят. Приветлив и удобен, уютния дом ни приласкава в прегръдката си още от вратата и ни приканва да влезем в него, за да се отпуснем.

Чрез избора на подходящ килим, домът може да се преобрази и обнови. Понякога не са нужни скъпи ремонти за да създадете дома на вашите мечти. С подбора на текстил в нови цветове, аксесоари за меката мебел или нов килим, всеки дом може да се превърне в топло и уютно място.

Ние предлагаме: Модерни килими, Детски килими, Декорация на дома и предмети за трапезарията, Килими и аксесоари за баня

kilimbg.com
В онлайн магазин www.kilimbg.com  ще намерите широка гама от килими, с разнообразни цветове и дизайн на актуални цени за възможностите на всеки клиент. 

В категория Детски Килими  можете да намерите голямо разнообразие от детски килими с най-обичаните от децата герои на „Дисни”. Моделите с Принцесите, Мики Маус, Мини Маус, Мечо Пух и неговите приятели, а също така много други модели, ще стоят прекрасно в детската стая.  Вносители сме на интерактивните 3D килими за игри, с марката Ivi , които са нов иновативен продукт, предпочитан от родители и учители, и любим за децата.

Партньорите за нас

"Нашата основна цел беше да достигнем до възможно най-много потребители в България е Европа. Ето защо избрахме Kilimbg.com ®, защото знаехме, че те имат ресурса да ни помогнат да изпълним целите си."                                        Nego Mimarlık Ev Tekstili

килим Бг

Екипът на Бонтрейд ЕООД ни накара да се почувстваме не като поредния клиент, а като равноправен партньор, с който да осъществяваме успешен бизнес.

.

.

.

Стоките, които предлагаме, са от утвърдени производители от България и Европа, и са с гарантиран произход и качество.

Желаем ви приятно пазаруване!

БОНТРЕЙД ЕООД, гр. София