Kilimbg.com - за тези, които обичат своя дом!

ЕЛЕГОРА ЕООД
БУЛСТАТ:206843899
тел. 0897 72 72 74
IBAN:BG66UBBS80021030220550
E-mail: bgkilim@gmail.com

"Kilimbg.com  направи пълна промяна на дома ни, като го превърна в красиво и уютно място"


Топлият и уютен дом може да бъде убежище от забързания и шумен свят. Приветлив и удобен, уютния дом ни приласкава в прегръдката си още от вратата и ни приканва да влезем в него, за да се отпуснем.

Чрез избора на подходящ килим, домът може да се преобрази и обнови. Понякога не са нужни скъпи ремонти за да създадете дома на вашите мечти. С подбора на текстил в нови цветове, аксесоари за меката мебел или нов килим, всеки дом може да се превърне в топло и уютно място.

Ние предлагаме: Модерни килими, Детски килими, Декорация на дома и предмети за трапезарията, Килими и аксесоари за баня

kilimbg.com
В онлайн магазин www.kilimbg.com  ще намерите широка гама от килими, с разнообразни цветове и дизайн на актуални цени за възможностите на всеки клиент. 

В категория Детски Килими  можете да намерите голямо разнообразие от детски килими с най-обичаните от децата герои на „Дисни”. Моделите с Принцесите, Мики Маус, Мини Маус, Мечо Пух и неговите приятели, а също така много други модели, ще стоят прекрасно в детската стая.  Вносители сме на интерактивните 3D килими за игри, с марката Ivi , които са нов иновативен продукт, предпочитан от родители и учители, и любим за децата.

Партньорите за нас

"Нашата основна цел беше да достигнем до възможно най-много потребители в България е Европа. Ето защо избрахме Kilimbg.com ®, защото знаехме, че те имат ресурса да ни помогнат да изпълним целите си."                                        

килим Бг

Екипът на КИЛИМ БГ ЕООД ни накара да се почувстваме не като поредния клиент, а като равноправен партньор, с който да осъществяваме успешен бизнес.

Стоките, които предлагаме, са от утвърдени производители от България и Европа, и са с гарантиран произход и качество.

Желаем ви приятно пазаруване!